За нас

Кои сме ние?

Създадохме MINIMAL през февруари 2016 г. в Пловдив, България. Проектирахме нашия бранд за съвременния човек - този, който изглежда и се чувства уверен и готов за всеки повод!
Вярваме, че хората трябва да изразят себе си както искат и да не „вървят с потока“ в живота.
Нашето облекло е на върха на световните тенденции и отива много по-далеч в представянето, отколкото обикновеното облекло. Нашата цел е да предложим на мъжете по-добър начин да изразят и прилагат себе си в живота, като се чувстват по-уверени и имат качеството, което търсим в дрехите!

Къде се намират нашите магазини?

Физическият ни магазин e единствено в град Пловдив, където е създаден MINIMAL. Решихме да запазим магазина си единствен и да се насочим изключително Онлайн, за да ви предложим НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ! Фокусирайки се онлайн спестяваме разходи и предлагаме по голям обхват на клиентите в цяла България. Това означава за вас, че плащате по-ниски цени и ние искаме да остане по този начин!

Как проектираме дрехите си?

Ние проектираме облекло, намирайки вдъхновение от световни тенденциозни стилове, които се открояват. Всяка продуктова линия е направена на малки партиди за по-голямо внимание към детайлите. Предлагаме разнообразни стилове за случаите, в които хората прекарват по-голямата част от времето си - разходки, упражнения, работа, разговори с приятели, случайни събития, запознанства и др.

Ценоообразуване

Нашите дрехи са на цени далеч под дизайнерските дрехи и се поддържат ниски, защото се фокусираме изключително онлайн. Вие плащате за качество, а не за марката. Тъй като MINIMAL става все по-признат бранд, ние ще продължаваме да поддържаме цените същите - това е нашето обещание към вас!

Защо MINIMAL …

Ние предлагаме само модерни стилове в подкрепа на нашия образ, които са вдъхновени от световните тенденции!

Всички продукти са изработени от висококачествена материя от Турция, една от водещите страни в текстила!

Нашите дрехи са изработени в малки количества, с най-голямо внимание към детайлите!

Цената сравнително - доста под дизайнерското облекло - плащате за качество, а не за марката!

Предлагане на експресна доставка (доставка 1-3 дни до България ), без разходи за поръчки над 150 лева!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки